fredag den 4. april 2014

AT-2014

Emnet for årets AT-opgave er 'mad og mennesker'. Vi har samlet en række links til sider med artikler og andre ressourcer, der kan bruges af de studerende.

Generelle
EMU om opgaven med ideer til hvordan man kan inddrage de forskellige fag.
Københavns Biblioteker har en side med forlag til relevante bøger
Videnskab.dks samling af relevante artikler

Mad og kultur
Madkulturen.dk
Landbrug & Fødevarers side om madkultur
Samling af links om religiøst og kulturelt betingede spisevaner
Historienets tema om mad
Kokkepigens blog udgivet af Nationalmuseet






Spiseforstyrrelser
Videnscenter om spiseforstyrrelser og selvskade

Klima og fødevareknaphed
Danmarks statistik med tal om fødevareforbrug og landbrug
Etik.dk samling af artikler om forbrug og fødevarer
Naturerhvervsstyrelsen
Madtrends
Regional madkultur Sjælland
Regional madkultur Bornholm
Regional madkultur Thy-Mors
Regional madkultur Vestjylland
Nordisk Ministerråd http://www.nynordiskmad.org/
OPUS - Det Biovidenskabelige Fakultet om ny nordisk hverdagsmad
Fremtidsforsker om madtrends

Ernæring
DTU Fødevareinstituttet
Sundhedsstyrelsens side om mad med inspiration til At-forløbet
Sundhedsstyrelsens udgivelser

Ingen kommentarer:

Send en kommentar